Wist je dat iedereen en unieke gave of bijzonder talent heeft? Dat jij iets kan, zoals echt geen ander dat kan.
En dat het zo ontzettend mooi zou zijn als jij vanuit jouw ware zelf zou ontdekken wat dat is.
Sommige kinderen voelen dit al heel sterk van jongs af aan en anderen komen hier op latere leeftijd achter. En misschien vind jij het wel goed zoals het is. Dat is allemaal prima!

Ik heb jarenlang op de automatische piloot geleefd. Gedaan wat er van mij verwacht werd (o.a. een kantoorbaan waar ik geen voldoening uit haalde), totdat ik in een flinke burn-out terecht kwam en van daaruit weer in verbinding mocht komen met mijzelf. 

Ik heb mogen ontdekken dat ik hier mede ben om mensen aan te raken, mijn hand op de zere plek te leggen en verlichting te brengen. De mensen weer in verbinding te brengen met zichzelf en daarnaast te begeleiden op hun mooie, leerzame pad. 

Wat is de reden dat jij hier bent? Wat is jouw mooie missie? Heb jij al ontdekt wat jouw krachten, passies en talenten zijn?

Of ben jij nog op ontdekkingsreis……

Liefs, van mij ?

Pagina links:
Home  | Behandeling | Over Mij  | Contact | Privacyverklaring 

Contactgegevens:
Hugo de Grootplein 1, 3314 EG  Dordrecht
06-24901432, reliefhealingdordrecht@gmail.com