Ik begeleid met regelmaat mensen die zijn uitgevallen/thuis zitten door fysieke en/of burn-out gerelateerde klachten/baanverlies. Zij voelen zich nutteloos en hebben het gevoel stil te staan. En dat klopt, ze zijn tot stiltand gebracht…..en dat is dus blijkbaar nodig.

Stilstand betekent voor mij vooruitgang. Op het moment dat je stil komt te staan, je uit de hectiek van alledag stapt, komt er ruimte voor ontwikkeling en groei. Er komt ruimte om te luisteren naar jouw innerlijke stem/wijsheid. Creativiteit komt tot uiting, de mooiste ideeën worden je ingegeven en je wordt je bewust van waar je echt blij van wordt. Kortom, je komt dichter bij jezelf.

Dit jaar heeft niet alleen mij, maar iedereen tot stilstand gebracht en ik kan zeggen, het heeft mij beste veel gebracht! Ik heb veel mooie bewustwordingen en inzichten gekregen en daarnaast is het mijn ontwikkeling ten goede gekomen.

Ik hoop dat ook jullie kunnen terugkijken op een jaar waarin je wijzer bent geworden. Dat de stilstand ook jullie wat opgeleverd heeft. Ik denk namelijk dat dit allemaal nodig is.

Voor nu heb ik super veel zin in 2021 🌟. Weer een nieuw jaar met nieuwe kansen en mogelijkheden en hopelijk ook weer meer contact en aanraking 🙌. Ik kijk er naar uit!

Liefs, van mij

Pagina links:
Home  | Behandeling | Over Mij  | Contact | Privacyverklaring 

Contactgegevens:
Hugo de Grootplein 1, 3314 EG  Dordrecht
06-24901432, reliefhealingdordrecht@gmail.com