Reiki Healing

ReLief

Reiki is een oeroude Japanse heelkunst. Reiki kan worden vertaald als Universele (Rei) Levensenergie (Ki). Deze energie is de oorspronkelijke, liefdevolle, scheppende kracht die ons in leven houdt. Alles wat leeft en groeit heeft deze energie nodig om te kunnen bestaan.

Reiki behandeling

Reiki is een therapie die plaats vindt door middel van handoplegging. De genezende, universele energie wordt doorgegeven via mijn handen. Reiki voorziet jou van de energie die we nodig hebben om gezond en in balans te zijn en te blijven op fysiek, emotioneel, spiritueel, energetisch en mentaal niveau. Deze helende energie sitmuleert de zelfgenezende vermogens die ieder mens heeft. Deze zelfgenezende vermogens verminderen door de negatieve ervaringen die we in ons leven meemaken. Deze negativiteit uit zich door het ontstaan van energieblokkades met als gevolg lichamelijke en geestelijke ziektes/pijn. Reiki gaat haar eigen weg, de energie werkt in op de oorzaak van de klacht en stroomt daarmee precies naar de plek waar het uit balans of evenwicht is.

Reiki voor kinderen

Kinderen krijgen al vroeg te maken met stress en komen vaak moeilijk tot rust. Kinderen kunnen hierdoor ook slecht slapen. Reiki als behandelwijze voor kinderen is dan zeker aan te raden.

Reiki afstandbehanding

Mocht je slecht ter been zijn of de afstand naar de praktijk is te groot (bijvoorbeeld i.v.m. vakantie), dan kan de Reiki behandeling gegeven worden zonder dat we samen in dezelfde ruimte aanwezig hoeven te zijn.

Onze

Diensten

Energetische lichaamsmassage

Elke massage wordt voorafgegaan door een intakegesprek, hierdoor zal de massage passend zijn voor jou op dat moment. Zoals geen lichaam hetzelfde is, zal ook geen massagebehandeling hetzelfde zijn. 

Reiki

Reiki is een therapie die plaats vindt door middel van handoplegging. De genezende, universele energie wordt doorgegeven via mijn handen

Voetreflexmassage

 is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen b

Pagina links:
Home  | Behandeling | Over Mij  | Contact | Privacyverklaring 

Contactgegevens:
Hugo de Grootplein 1, 3314 EG  Dordrecht
06-24901432, reliefhealingdordrecht@gmail.com