Over Mij

Ik ben getrouwd met mijn lieve man en trotse moeder van 1 zoon.
Jarenlang ben ik werkzaam geweest in het bedrijfsleven in een (stressvolle) ondersteunende functie. Door heftige gebeurtenissen, een burn-out en lichamelijke klachten werd ik tot stilstand gebracht. En deze stilstand was nodig voor mij, want het werd hoog tijd om op zoek gaan naar mijn ware zelf. Na een lange periode van herstel, voelde ik aan alles dat ik mensen op een andere manier mocht gaan ondersteunen in dit leven.

Ik ben weer terug naar school gegaan en heb diverse opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van lichaams- en energetisch werk, waaronder Reiki 1, 2 en 3 met een verdieping in het Sjamanisme.
Daarnaast heb ik de afgelopen jaren zelf het nodige innerlijk helingwerk gedaan door middel van healings en innerlijke reizen (Ayahuasca).

Gedurende deze overgangsperiode heb ik zowel mijzelf als mijn gaves verder ont-wikkeld wat resulteerde in een complete transformatie. Ik mocht weer in mijn kracht komen, mij weer herinneren wie en wat ik ben en dat ook daadwerkelijk gaan leven. Het is een ontdekkingsreis van jaren geworden waar ik tot op de dag van vandaag dankbaar voor ben.

Heb jij (onduidelijke) klachten of voel je dat je in een proces zit en heb je behoefte aan begeleiding? Neem dan gerust contact met mij op.

 Je bent van harte welkom.

Pagina links:
Home  | Behandeling | Over Mij  | Contact | Privacyverklaring 

Contactgegevens:
Hugo de Grootplein 1, 3314 EG  Dordrecht
06-24901432, reliefhealingdordrecht@gmail.com