Over Mij

Ik ben getrouwd en moeder van 1 zoon. Ik ben 19 jaar werkzaam geweest in het bedrijfsleven in een (stressvolle) ondersteunende functie. Door een burn-out en lichamelijke klachten werd ik genoodzaakt om tijd voor mijzelf te nemen. En deze tijd heb ik benut, want ik merkte dat ik de behoefte kreeg om mensen op een andere manier te ondersteunen. Gedurende deze overgangsperiode heb ik zowel mijzelf als mijn gevoel verder ontwikkeld wat resulteerde in een transformatie. Ik mocht mij weer herinneren wie ik ben, weer in mijn kracht komen en dat ook daadwerkelijk gaan leven. 

Ik ben weer terug naar school gegaan en heb diverse opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van lichaams- en energetisch werk, waaronder Reiki 1, 2 en 3.
Daarnaast heb ik de afgelopen jaren zelf het nodige innerlijk (heling) werk gedaan door middel van healings en innerlijke reizen.

Heb jij (onduidelijke) klachten of voel je dat je in een (transformatie) proces zit en heb je behoefte aan begeleiding? Neem dan gerust contact met mij op.

 Je bent van harte welkom.

Liefs, Karen

Pagina links:
Home  | Behandeling | Over Mij  | Contact | Privacyverklaring 

Contactgegevens:
Hugo de Grootplein 1, 3314 EG  Dordrecht
06-24901432, reliefhealingdordrecht@gmail.com