Reiki behandeling

Reiki Behandeling / healing

Een Reiki behandeling zorgt voor een diepe ontspanning en laat de energie weer door jouw lichaam stromen. Er wordt energetisch gewerkt om het zelfhelend vermogen van het lichaam te activeren en energieblokkades op te heffen. Deze energetische behandeling werkt dus zowel op jouw lichaam als op de diepere, emotionele lagen. Door middel van een energetische behandeling word je uitgenodigd om uit je hoofd te gaan en om weer in verbinding te komen met jouw intelligente lichaam, om te voelen en ervaren wat het lichaam jou te vertellen en nodig heeft. Iets wat wij in deze tijd verleerd zijn.

Elke behandeling wordt gestart met een gesprek. Hierdoor zal de behandeling passend zijn voor jou op dat moment. Zoals geen lichaam of klacht hetzelfde is, zal ook geen behandeling hetzelfde zijn.

De behandeling bestaat uit energetische handoplegging, zo nodig in combinatie met energetische massage. Vanuit mijn hoogsensitiviteit en intuïtie zal ik in mijn behandelingen gestuurd worden en precies voelen wat jij nodig hebt. Uiteraard doen we alles samen in overleg.

De eerste afspraak zal in verband met een intake 90 minuten duren. 

Tarieven

60 min – € 55,00
90 min – € 75,00

RELIEF HEALING

Pagina links:
Home  | Behandeling | Over Mij  | BlogContact | Privacyverklaring 

Contactgegevens:
Hugo de Grootplein 1, 3314 EG  Dordrecht
06-24901432, reliefhealingdordrecht@gmail.com