Healing

Healing

Een healing is een energetische behandeling en laat de levensenergie weer door jouw lichaam stromen. Eventuele energieblokkades kunnen hiermee worden opgeheven. Deze energetische behandeling werkt dus zowel op jouw lichaam als op de diepere, emotionele lagen. Door middel van een healing word je uitgenodigd om uit je hoofd te gaan en om weer in verbinding te komen met jouw intelligente lichaam, om te voelen en ervaren wat het lichaam jou te vertellen en nodig heeft. Samen kijken we waar de achterliggende oorzaak van de klacht ligt en welke patronen er mogen worden losgelaten om weer in balans en in verbinding met jezelf te komen.

Elke behandeling wordt gestart met een gesprek. Hierdoor zal de behandeling passend zijn voor jou op dat moment. Zoals geen lichaam of klacht hetzelfde is, zal ook geen behandeling hetzelfde zijn.

De behandeling bestaat uit energetische handoplegging, zo nodig in combinatie met energetische massage. Vanuit mijn hoogsensitiviteit en intuïtie zal ik in mijn behandelingen gestuurd worden en precies voelen wat jij nodig hebt. Uiteraard doen we alles samen in overleg.  

Tarieven

De afspraak duurt 90 minuten
(intake, behandeling en nazorg)

90 min – € 75,00

RELIEF HEALING

Pagina links:
Home  | Behandeling | Over Mij  | Contact | Privacyverklaring 

Contactgegevens:
Hugo de Grootplein 1, 3314 EG  Dordrecht
06-24901432, reliefhealingdordrecht@gmail.com